error first starting on centos

Everything about the installation and compilation

Moderator: feffer

pcouas
Posts: 25
Joined: Mon Aug 30, 2004 8:00 am

error first starting on centos

Postby pcouas » Wed Mar 06, 2013 6:29 pm

Hi,

I just install an CENTOS 6.3 on an x64 sur IntelCoreI7, i have installed an rpm partimage-server-0.6.9-1.el6.x86_64.
When i running /etc/init.d/partimaged, j'have followinf error message :
140217605826408:error:02001002:system library:fopen:Aucun fichier ou dossier de ce :bss_file.c:355:fopen('/etc/partimaged/partimaged.cert','r')
140217605826408:error:20074002:BIO routines:FILE_CTRL:system lib:bss_file.c:357:
140217605826408:error:140AD002:SSL routines:SSL_CTX_use_certificate_file:system lib:ssl_rsa.c:470:

SELINUX is installed.

Where is my mistake ?
Regards
Phil




Partimaged log file give ::

[Main] partimaged-main.cpp->Initialize#210: partimaged 0.6.9(CVS $Revision: 1.1.1.1 $)
[Main] partimaged-main.cpp->Initialize#211: -----------------------------------------
[Main] partimaged-main.cpp->Initialize#214: ==== Partition Image: compilation options used ====

* Version is 0.6.9 [gcc 4.4.4 20100726 (Red Hat 4.4.4-13)].

* Supported file systems:
- ext2fs,ext3fs,reiserfs-3.5,reiserfs-3.6,reiserfs,fat,fat16,fat32,ntfs,hpfs,xfs,jfs,hfs,ufs
- Ext2fs support: internal code

* Debug options:
- PARTIMAGE_LOG=/var/log/partimaged/partimage-debug.log
- PARTIMAGED_LOG=/var/log/partimaged/partimaged.log
- DEVEL DISABLED
- DEFAULT_DEBUG_LEVEL=1

* Other options:
- CURRENT_IMAGE_FORMAT=0.6.1 (version of the image file format)
- PACKAGE_NETPROTOVER=PiMgNet001 (version of the network protocol)
- USERS MUST LOGIN
- PARTIMAGED_USERS=/etc/partimaged/partimagedusers
- SSL ENABLED
- CHEUID ENABLED


[Main] partimaged-main.cpp->Initialize#215: -----------------------------------------
[TH=26609] netserver.cpp->CNetServer#53: THROW: -32
[TH=26609] exceptions.cpp->CExceptions#88: CNetServer -> throws: -32
[TH=26609] partimaged-main.cpp->main#419: fatal error: get exception -32

pcouas
Posts: 25
Joined: Mon Aug 30, 2004 8:00 am

Re: error first starting on centos

Postby pcouas » Tue Mar 19, 2013 5:20 am

Hi,

I have not found solution for my problem
in /etc/partimaged i have two files partimage-certs.cnf and partimageusers, but not file with .cert

Regards
Phil

pcouas
Posts: 25
Joined: Mon Aug 30, 2004 8:00 am

Re: error first starting on centos

Postby pcouas » Tue Mar 19, 2013 9:01 pm

Hi

My version for x86_64 is partimage-server-0.6.9-1.el6.x86_64.rpm it seems exist partimage-server-0.6.9-6.fc19.x86_64.rpm version
So perhaps it exist an partimage-server-0.6.9-6.el6.x86_64.rpm for my Centos 6.3 ??? Where could i found it ?

Regards
Phil


Return to “Install”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests